top of page

Forest CUBE 

vakantiepark oignies

 

Forest Cube maakt deel uit van het vakantiepark van Oignies. Dit park is vrij uniek in de Ardennen aangezien er slechts maximaal 80 woningen voorzien zijn in een bebost domein van bijna 12 ha.

Dit geeft een zeer ruime opzet, waardoor U de indruk krijgt van een traditionele verkaveling.

Het vakantiepark is gëorganiseerd in een Mede-eigendom. Elke eigenaar is privé eigenaar van zijn chalet EN de grond er net onder. Daarnaast is elke eigenaar ook mede-eigenaar voor 1/80 van alle niet-bebouwde gronden van het park. Er is dus GEEN park eigenaar, alle eigenaren samen zijn eigenaar van hun vakantiepark.

Deze mede-eigendom wordt beheerd door een Syndicus aangesteld door de jaarlijkse algemene vergadering. Deze Algemene vergadering neemt alle beslissingen in het kader van het beheer van de mede-eigendom.

 

De Syndicus beheert dus ook de gemeenschappelijke kosten van het park. Deze bedragen ongeveer 140 euro per maand en omvatten zo goed als ALLE kosten van uw vakantiewoning. : De brandverzekering, ophalen huisvuil, onderhoud park, openbare verlichting, tv abonnement, de syndicus, het waterverbruik een conciërge contract, openbare verlichting, tweede woning belasting ....

Enkel het verbruik van electra is nog extra obv het individueel verbruik van elke eigenaar.

De mede-eigendom draagt ook zorg voor de homogeniteit van het vakantiepark. U mag dus aan de buitenkant van de woning en in het park geen wijzigingen aanbrengen zonder de toestemming van de mede-eigendom. Dit is misschien een beperking van de vrijheid van wat u zelf mag aanpassen, maar het geeft U ook de garantie dat uw buurman geen zaken zou aanpassen die Uzelf niet zou willen.

De sfeer en de ligging van het park is ideaal voor natuurliefhebbers. Midden in het natuurgebied van Viroin-Hermeton geeft het park ontelbare mogelijkheden voor wandelingen,, MTB, etc... 

In het dorpje heb je ook één van de enige Mountainboard pistes in de Ardennen, ideaal voor de jeugd.

  • Pinterest social Icône
  • Black Instagram Icon
bottom of page