Forest Cube Oignies

De Basisversie van de Forest Cube geeft een maximale flexibiliteit voor de toekomstige inrichting. Uw woning is van buiten volledig afgewerkt en aangesloten op de nutsvoorzieningen. De binnenkant is volledig leeg en afgewerkt in OSB.

 

Dit geeft U als eigenaar de volledige vrijheid om de woning naar eigen wensen in te richten en uit te rusten. Het volume van de Forest Cube geeft U mogelijkheden voor een inrichting van 2 tot maximaal 6 personen.

 

Voorbeeld voor 2 personen:

U zou de bovenverdieping dan volledig kunnen reserveren voor een slaapkamer en een badkamer. Op die manier krijgt U veel ruimte beneden, die volledig open kan gelaten worden zoals een Loft, of misschien liever met een aparte berging ? 

Voorbeeld voor 4 personen:

U kan dan bijvoorbeeld ofwel boven de Master bedroom behouden met de badkamer en beneden eventueel de Loungehoek zoals in de Signature Versie als leeshoek en bijkomende slaapgelegenheid voor 2 personen, Ofwel een meer klassieke inrichting met een eethoek en salon.

Voorbeeld voor 6 personen:

Voor 6 personen raden wij een indeling aan zoals in de Signature Versie

Als eigenaar van de Forest-Cube bent U 100% privatief eigenaar van uw woning EN de grond er net onder. 

 

U bent daarnaast ook eigenaar samen met alle andere eigenaren ( 1/80) van de niet bebouwde gronden en de infrastructuur van het park, dat een totaal oppervlak heeft van ruim 120.000m². U heeft dus geen privé tuin en het is niet mogelijk om een tuin aan te leggen of zaken bij te bouwen.

Binnen in de woning kan U wijzigen wat U wil, maar aan de buitenkant heeft u steeds toestemming nodig van de mede-eigendom, om een zekere homogeniteit te bewaren in het park.

U bent als eigenaar ook volledig vrij om de woning ofwel zelf te gebruiken, of zelf te verhuren etc... 

Het is wel niet toegestaan om in het park zijn hoofdverblijfplaats te vestigen (Domicilie is dus niet mogelijk).

Verkoopprijs inclusief grond, infrastructuur, aansluiting en vanbuiten volledig afgewerkte Forest Cube: 129.900 euro Excl BTW ( + aansluitingskosten 6.500 euro excl BTW, Notariskosten 4.000 euro)

Hieronder de indelingsplannen:

 

Forest_Cube_Réz_modifié.jpg
Forest_Cube_Etage_modifié.jpg

voor bijkomende vragen:

- Bekijk onze FAQ 

- contacteer ons per mail

  • Pinterest social Icône
  • Black Instagram Icon